A klubtagjaink hajnali ébredése után a közös  reggelin volt a hangsúly a Tiby hotel-Ben. A reggeli bőséges választékával nem is volt panaszunk a svédasztalos tálalás módja szerint.

Ugyanakkor a hideg rántotta, a jéghideg virsli, a jégcsapos tükörtojás minősíthetetlenül lepontozta a  helyet… Arról nem is beszélve, hogy 7:05 perckor már szinte hely se maradt az aulában, hiszen Németországi kislányok (röplabda) illetve Olaszországi U16-os válogatott sportolók belepték az éttermet.

Multivitamin, áfonyalé, műzlik, sajtok, gépsonka, kávégépautomata, dzsemek, croissanok mind – mind megtalálhatóak az étterembe, és bizony mint már írtuk nem a választékkal hanem a minőséggel volt a probléma.

Bereggeliztünk, majd azonnal elindultunk Modena Autostazioneba, ahol Antonella már várt minket és a tőle megszokott kedvességgel és jókedvvel segített a 8;53-kor indult buszra felszálni. (szokás szerint helyre igazította a buszsofőrt, hogy 8-an vagyunk és nehogy elfelejtsen megálni Fioranóban a kedvünkért.)

Ugyanakkor ezúttal egy Selfiet sikerült vele készíteni. Röpke 20 perces utazás után megérkeztünk a Ferrari hazájába, Maranelloba!