Mindenszentek napján egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület megrendezte fennállása 7-ik közös futamnézését az Arèna Corner Cseh Sörözőben.

Az Emilia Romagna GP Imolai futamot 13:10-kor rajtoltatták el vasárnap. Klubtagjaink 12:00-ra érkeztek a XI.kerületi Bartók Béla út 76 szám alá.

Csapatkép

Mi szervezők nem számítottunk a halottak napján , illetve a Covid-19 vírus második hullámának közepén, nagy létszamra, de szerencsére tévedtünk ès több mint 25-en szurkoltunk együtt a Scuderia Ferrari csapatának.

Óriási meglepetés ért bennünket hiszen egykori klubtagunk Tóth Balázs, illetve Solymosi Dániel is a semmiből toppant be a rendezvényre.

Klubtagjainknak az először megrendezett Ferrarista kvízzel lehetőségük volt, az idei F1 Scuderia Ferrari eredeti mezek megnyerésére. A kvíz hitelesítője Takács Kriszina – alelnök asszony, és Kvíz rendezője Szabò Ottò – alelnök felügyelte a hitelességet.

Nagy hiányzóink közt említhetnénk Krajnyák Csabát, Letanovszky Bernadettet,Horváth Tamást, Tarsoly Viktorékat stb.

Köszönjük az Arèna Corner vezetőségének hogy ismét biztosították a helyszínt egyesületünknek illetve a bőséges étel és ital választékukat is egyben!

Az Imolai Gp leintést követően kihirdettük a Ferrarista Kvíz nyerteseit: Sáfár Gyula, Tihanyi Farkas akik pár napon belül megkapjak nyereményüket (egyaránt 11-11 pontot gyűjtve).

Nyertesek

A kvíz érdekessége, hogy az utolsó pillanatban megérkezett DJ.Krause is , majd a két perc alatt kitöltött kérdések után 1 pontal maradt le a mezekről(!)

Köszönjük szépen hogy ismét Miskolcról, Egerből, Budapest és környékéről velünk tartottatok és köszöntjük ezúttal új klubtagunkat Tóth János Krisztiánt is!

December 6-án újra találkozunk az évadzáró közgyűlésen és a 8-ik közös futamnézésen.

Forza Ferrari! GRANDE FERRARI HUNGARY CLUB!