A Horsligne meglátogatása után déli 12:00-kor úgy döntöttünk, hogy szabad foglalkozás gyanánt útjára engedjük klubtagjainkat, ugyanakkor minden klubtagunk megosztotta helyzetét online így pontosan láttuk egymás pozícióját Maranelloban.

Amit fontosnak tartottunk, hogy együtt egy busszal jöjjünk majd el délután 17:10-kor a Maranellói Terminálból.

Voltak akik az Enzo Ferrari parkban jártak, voltak akik újra minden Shopba betértek, a vezetőségünk a Gestione Sportivához rohant, vagy a régi gyárnál fotózkodtak és voltak Krausz – Nagy Csabiék akik a Push Start Maranello álltál nyújtott Ferrari tesztvezetést választották. (a klubunk itt pedig 15%-os kedvezményt kap.)

Krausz Csabi egy Ferrari Californiát vitt el egy körre a Maranello utcáiból fel a hegyekbe, fél órára cirka 87.000.-ért, hátra pedig Jódi Andris ült így ő is utazhatott vele(20euróért).

Az esetről videófelvétel is készült! Ami örök élményt nyújtott klubtársunknak a Ferrari hazájában.

Ferrari California tesztvezetés

Az eső közeledtével mindegyikőnk betartotta a megbeszélt időt és a terminálban egy kis kávé és szendvics után a 800-as busszal elindultunk vissza Modenában. A buszon telis-tele munkásokkal, épphogy helyhez jutva Bencze poénjain megszakadva érkeztünk Modenába illetve a szállásba. Este közös italozások után pedig nyugovóra tértünk hiszen hosszú szombati nap elé néztünk.