A hatalmas élmények és a felfokozott hangulat után déli 12:00-kor magunk mögött hagytuk a Maranello-i Ferrari múzeumot majd betértünk a Horsligne céghez, ahol minden egyes klubtagunk 15%-os kedvezményt kapott a nem akciós Ferraris termékekből.

A tulajdonos testvére Paolo már előre mégismert minket és tárt karokkal várta egyesületünket. A shop (valóban nem túlzás) magasan a legjobb választékkal és számunkra árakkal rendelkezik. Mint eddig minden évben most is bevásároltunk. 

Heim Norbert példáúl egy 1 :16-os Charles Leclerc makettet vett verhetetlen áron, míg volt aki hátizsákot, nyakláncot, medált, hűtőmágnest vagy mini sisakot is magáévá tett.

A Shopban kikerekedett a szemünk, hogy eredeti Ferrari overálok, gyári dolgozók munkásruhái mellett egy Charles Leclerc Scuderia Ferrari-s sisakot is árulták potom 700.000 forintért.. 

Külön kaptunk ismételten ajándékot ezúttal 75€ értékben egy Horsligne sapkát illetve egy horsligne pólót is, amit az Aréna Corner Cseh sörözőben fogunk majd kiállítani.

Azonban mi se érkeztünk most üres kézzel hiszen egy Magyarországi vörösbort illetve két Ferrarista. Hu – s hűtőmágnest is ajándékoztunk nekik. (azonnal fel is tette Paolo a pult mögé.) 

Összesen kb. 80.000.-ot spórolhattunk, amit ezúton is köszönünk a Horsligne tulajdonosainak és dolgozóinak. 

Nem kérdés az, hogy Maranelloban a következő évi túrákon ismételten ellátogatunk ide Maranello legjobb shopjába aminek vendégkönyvébe ezúton is Gere Nóra titkárunk írt kedves szavakat.